Olof Röhlander sprider inspiration för alla

2013-05-21 8:17     1 Kommentar    Kategori: Mitt möte med...

Olof Röhlander jobbar sen flera år tillbaka som inspiratör och föredragshållare på ca 200 företagsevent och konferenser varje år. Han är väl värd att lyssna på, man går därifrån inspirerad och motiverad till att lyckas!

IMG_9096

Just nu pågår Röhlanders föreläsningsturne, och alla intäkter går till välgörenhet! Bara det….

Lite tänkvärt från kvällens föreläsning:

Ta en chans! Ibland är livet enklare utan val, men gör du ett val, då tar du en chans! Tänk att vakna en dag och inse att man aldrig våga testa, aldrig tagit en chans. Även om du är en person som retar dig på saker, använd det, och gör en förändring! Tar du inte chansen så gör ingen annan det åt dig! Man kan inte bara hoppas, amatörer hoppas. Proffs gör något åt hoppet och tar chansen.

Vi ska prioritera stunder som annars kan vara tidsfördriv, tex fikastunder i vänta på annat, dessa är återhämtningsstationer. Men ibland är vi så upptagna och stressade och har fullt upp att jaga upp oss. Vi ska hushålla vår energi. Som Lars-Eric Uneståhl sa till Olof vid ett tillfälle: Det är inte att du har mycket nu som jagar upp dig, det är tankarna på att du har mycket att göra som stressar upp dig.

I korthet, vad handlade föreläsningen om?  Det handlade om att framrutan ska vara större än backspegeln!!!!

975865_10151669806471873_1891820591_n

Tänk målstyrt –
“Det du fokuserar på får du mer av”

Träna mentalt –
“Träning ger färdighet”

Ha rätt mental inställning –
“Rätt attityd är viktigare än rätt resurser”

 

IMG_9098

Tänk om det blir som du tänkt dig

Vad har du då tänkt dig?

MERA HÄR om INSPIRATION FÖR ALLA

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Jag var också där igår, tack för tipset här på din blogg. En toppenkväll verkligen! Och grattis till din nya bok! Den är beställd! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »