Lågkolhydrats- & fertilitetsexpert

2012-05-16 9:03     Kommentera    Kategori: Föräldrar, Mitt möte med...


Michael Fox har en fertilitetsklinik i Jacksonville. Jag hade nöjet att ha honom bredvid mig vid flera middagar under kryssningen. Redan förra årets kryssning så kom vi väldigt bra överrens. Han är bland de enda läkarna som är strikt (på min nivå) vad gäller kosten. Ingen frukt, minimalt med bär och inga sötningsersättningar överhuvudtaget! Det gillar jag, för många av läkarna/föreläsarna äter ändå en stor del sötningsmedl och light produkter i form av light läsk och light is-te.

Han pratade kort om hans jobb som fertilitetsläkare. I slutet på 90 talet medans Michael Fox stod i duschen så kom han på att det skulle kunna vara att insulin är boven för par som inte kan bli med barn. När han började förespråka detta så såg han snabba, drastiska resultat. En fördubbling tom tredubbling av par som sedan blivit med barn, när de tagit bort kolhydraterna.
Han lärde att man ska ge hormonbehandlingar till kvinnor över lag, kvinnor i medelåldern. Samma lösning för alla. Men nu har han lärt sig att detta är mycket individuellt, och istället har de börjat med kostterapi.

Symptomer så som:
Värmeslag
Trötthet
Huvudvärk
Värk i leder
Sömnsvårigheter, osv

Alla har blivit hjälpta genom att bara ändra kosten.
Men inte bara kvinnor, han har hjälpt många män! Mänt som har låga testoseronnivåer, då har de ofta även mindre mängd spermier, dessa blir också hjälpta med kostförändringar…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »