Inspiration! Magisk! Endorfiner! Sockerfritt…

2016-02-25 8:05     1 Kommentar    Kategori: Mitt möte med...

 

I går kväll var jag på en föreläsning av Jesper Caron, som har även den inspirerande facebooksidan Framsteg!

Får du möjlighet, så gå och lyssna på Jesper. Han är mycket rolig, inspirerande och det han säger når rätt i hjärtat, magen och tankarna…

Nya vardagsord som jag ska börja med är: Magiskt, euforiskt, egenkör, högmod och även sockerfri! Jag hade med mig min nya bok, LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT som Jesper fick… Passade rätt bra då han även pratade om kampen mot socker och den inre kampen som många av oss har, mot överflödiga kilon. Som man bara förstår om man har sjävl ‘varit där’ som han kort beskrev.

Att Jesper både är utbildad balettdansare, rockstjärna, skådis och har hjärtproblem så kan du bara tänka dig bredden på hans föreläsning! Den var grym… Tårar blandat med skratt, ‘dans’ (kan nästan säga att vi dansade, typ, på gränsen…) och tänkvärde ord.

Plötsligt var tiden över och 2,5 timme var förbi. SWISH!!!

Gör dig själv inte en tjänst, ge dig själv en gåva – satsa på att va egenkär och ge dig själv detta – lyssna på Jesper när du får möjligheten.

Tack Jesper för en kanonkväll! Och hoppas du gillar min bok 😉

  
  

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Jag har haft förmånen att lyssna på Jesper vid ett tillfälle. Det var mycket inspirerande och lokalen var full av energi och glädje. Jag rekommenderar starkt att när tillfälle ges lyssna till honom.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »