Vinn boken: LCHF på riktigt

2013-02-15 13:43     26 Kommentarer    Kategori: Mina böcker

Nu har jag en tävling här på min hemsida! I menyraden ovan så ser du rubriken ‘TÄVLING’ gå in där och var med i tävlingen för att få chans att vinna min nya bok LCHF på riktigt.
Lycka till!

pilJ

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

26 Kommentarer + Kommentera

 • Low Carb High Fat

  Vill gärna ha boken. Jag har ätit LCHF i flera år nu (sedan 2008) men inte gått ner i vikt, kanske din bok kan hjälpa mig, hoppas.

 • LCHF står för low carb, high fat.

  Jag skulle vilja vinna boken för att fåytterligare inspiration i min viktresa. Sen skulle jag låna ut den till min goda vän som kämpar på med alla möjliga varianter, Itrim, VV och nu senast Holistics variant av VLCD… Egentligen så V-E-T hon att LCHF är det enda rätta, men sockerdjävulen på hennes axel är svår att besegra.

 • LCHF = Low Carb High Fat

  Boken vill jag vinna till min pappa som förra året gick ner 40 kg med LCHF. När han hamnade på en platå utan viktnedgång gav han upp och gjorde en gastric bypass operation som ett halvår senare inte har gett ett kilo i viktminskning utan snarare lett till osunda vanor och en uppgivenhet som drabbar hela vår familj. Jag hoppas innerligt att han kan komma tillbaka på rätt spår igen och ta sig upp ur svackan han befinner sig i. Vill få honom att börja med riktig LCHF utan fusk för att få honom må bättre igen.

 • Los carb high fat.
  Jag har den första fantastiska boken , vill nu gå vidare med som du säger lchf på riktigt. Känns väldigt enkelt å nytt för mej att få ner inköpslistorna i I phonen.
  Ofta så har jag haft med mej boken i bilen å tittat igenom den innan jag gått in i affären.:)

 • Low Carb High Fat :LCHF
  Det var du som kickade igång min LCHFresa. Det var när jag såg dig på halv åtta hos mig som jag började med LCHF…..tack vare kosten har jag inte ont av min artros längre!!!! Följer din blogg varje dag och skulle glädjas så över att vinna din nya fina bok <3

 • low carb high fat
  jag skullle kunna laga god lchf-mat till min man som kämpar med vikten

 • Low Carb High Fat; dra ner på kolhydraterna, öka fettintaget.

  Jag skulle så gärna vinna boken för att först läsa den själv och sedan låna ut den till behövande i min omgivning. Ett exempel är väninnan som arbetar på endokrinologen. Om hon ville ta till sig budskapet skulle mycket vara vunnet!

 • Low Carb High Fat

  1: an var ju så bra
  2:an måste vara ännu bättre

 • LCHF low carb high fat

  Behöver mer inspiration och jag tror att denna bok skulle kunna hjälpa min dotter då hon kämpar och saknar motivation.

 • LCHF = Low Carb High Fat

  Tja,ska jag nu skaffa en smartphone för detta ändamål så hade det varit kul att få vinna boken:):)

 • LCHF står för Low Carb High Fat

  Jag började äta LCHF våren 2007 och har gått ned 10-12 kg. Vikten står stilla sedan våren 2009. Mina B-ketoner kommer bara upp i 0,6.
  Jag önskar boken för att lära mig äta striktare med rätt mängd protein och fett (mina kolhydrater ligger mellan 3-25 g/dag).

 • 1) LCHF står för Low Carb High Fat.

  2) Jag började med LCHF för snart 10 månader (min dotter tvingade mig) och jag håller nu vikten utan krångel och bantning! Jag skulle dock vilja ha ny inspiration med kolhydratsnåla recept och tips för att kunna hålla denna livsstil livet ut.

 • LCHF står för Low Carb High Fat.

  Vill gärna vinna boken för att komma igång på riktigt igen med LCHF. Jag började första gången 2009, var då väldigt strikt och gick ner 12kg. Höll vikten bra trots lite mer kolhydrater ända till våren 2011. Har väl gått upp ca 5kg och har svårt att komma igång på allvar igen.

 • – LCHF = Low Carb High Fat
  – Jag skulle vilja vinna av två anledningar: 1. Mitt nyårslöfte i år är att inte köpa några böcker alls (förutom kurslitteratur) och det känns olidligt att INTE få köpa din bok när den kommer ut senare i år. Om jag vinner den kan jag hålla mitt nyårslöfte samtidigt som jag får ta del av (vad jag tror kommer bli) en av de bästa strikta LCHF-böckerna!, 2. Jag gillar dig och din LCHF-filosofi väldigt mycket!
  – Jag ska sprida tävlingen till andra (även om det ju tyvärr försämrar mina chanser att vinna ;)).

 • LCHF 0 low carb high fat
  Vill gärna vinna boken och ge som inspiration till min dotter som har typ 2 diabetes

 • low carb high fat=lchf
  Gillar din blogg och boken har en spännande titel!

 • LCHF = Low Carb High Fat

  Jag vill vinna för jag vill få lite inspiration och tips till hur jag ska gå ner i vikt och samtidigt smaskiga recept vilket du verkligen har visat att du har genom bloggen!

  *Håller tummarna*

 • Low carb high fat

  BMI ökar tyvärr förmycket och det är dags att ta tag i det innan man ligger med fötterna i vädret.
  så en bra bok hade kunnat ge livet tillbaka för mig.

 • LCHF = Low Carb High Fat
  Vill få nya idéer och inspiration!

 • Low carb high fat – står det för.

  För mig är Lchf på riktigt! Började inte för att gå ned i vikt utan för att vara hälsosamma. Min familjs nya livsstil sedan 2 år tillbaka. Vår verklighet som Ibland kan behöva inspiration och därför är det perfekt med denna bok!

 • Low Carb High Fat

  Sockerberoende har jag hoppat på de flesta “DIETER” .
  Men så fort jag har fått chansen att överäta socker/kolhydrater så har jag gjort det och stackars dem som stått i min väg….

  Nu lever jag med LCHF och har ett så stabilt blodsocker, inget sug och äter mig mätt på jättegod mat varje dag 🙂 Jag går även ner i vikt och det känns skönt men jag ser inte det som bantning utan avgiftning 🙂

 • Low carb high fat
  Jag har svårt att bli av med de sista kilona och behöver hjälp med ny inspiration!

 • LCHF är förkortning för Low Carb High Fat.

  Jag vill vinna denna boken för att ge som en gåva till min storasyster.
  Jag har själv gått ner ca 40 kg med hjälp av strikt LCHF, mitt liv är totalt annorlunda idag. Äter strikt, ketogent, mäter via stickor (har inte haft ekonomi att skaffa en blodketonmätare, än!) och styrketränar tungt. Det är ett stort intresse för mig. Läser Martinas (primalscienista) blogg ofta så du förstår nog vad för typ av intresse jag har. Älskar denna livsstil!

  Nu till saken.. jag har inte fått med någon i min familj på det här, är väldigt ensam om att förstå hur bra man mår, att det är så man bör äta. De flesta i min familj är överviktiga. Men just min syster, hon har säkert 40 kg att gå ner för en normalvikt. Hon och hennes sambo försöker skaffa barn och lyckades till slut nyligen bli gravida efter ca 9 månader. Dock slutade detta förra veckan i missfall, och hennes barnmorska påpekade många gånger hennes övervikt och hon bad mig “efter graviditeten” att hjälpa henne. Självklart sa jag! Nu när hon inte är gravid så tänkte jag, vad kan inte vara bättre än att ge henne denna!? Det är precis vad hon behöver. Jag hoppas innerligt att jag kan få vinna denna!

  Kram Elin

 • LCHF står för Low Carb High Fat.

  Jag vill gärna vinna din nya fina bok eftersom vi behöver lite ny inspiration. Det tror vi att vi kan hitta i din nyskapande bok – som är back to basic! Dessutom är det bra med menyplaner och appar. Den kompletta LCHF-boken, liksom!

 • LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder ett minskat kolhydratsintag och ett ökat fettintag.
  Jag vill gärna vinna boken och ge den som present till min käre make, så han kan lära sig laga bra mat både här hemma och när han är i Norge på jobbet.

 • LCHF står for Low Carb High Fat 🙂

  Jeg vil gerne vinde bogen, fordi det er en back to basic-bog – sand LCHF om man vil 🙂 Jeg vil gerne have 4 ugers madplaner, der både er lækre og nemme at lave (vi er en aktiv børnefamilie med 4 børn, så der er ikke altid så meget tid). Og jeg ved, at Monique er en garanti for ægte low carb-kost, der smager godt 🙂

  PS – jeg har den første bog ‘LCHF for hele familien’. De to bøger vil klæde hinanden på min køkkenhylde…………..

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »