Vinn boken: LCHF på riktigt

2013-05-28 8:11     9 Kommentarer    Kategori: Mina böcker

 

f04c849f116f7ea059700de1184456f0

majorenj

Igår fick jag min första recension av LCHF PÅ RIKTIGT av Majoren, en aktiv och kunnig läsare inom många LCHF forum. Det kändes riktigt bra att läsa och jag känner mig otrolig stolt och glad!

Även Annika Dahlqvist har skrivit om boken på sin hemsida.

annikaj

Nu kan du vara med i utlottningen av en signerad kopia på boken LCHF PÅ RIKTIGT för att ge bort till någon du tycker om!

Allt du behöver göra är att skriva en recension, lite tankar, ditt intryck, eller bara några utvalda ord på bokus.com och adlibris.se samt klistra in det här och svara på frågan:
Nämn en ingrediens i fettkaffe (bulletkaffe)? (glöm inte din recension oxå).

Vinnaren utses 28 juni!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

9 Kommentarer + Kommentera

 • Jag fick boken i födelsedagspresent redan i mars och har väntat länge på den. Nu har den äntligen kommit och den är toppenbra. På söndag ska jag börja följa boken så hoppas jag att jag slutligen ska börja tappa vikt.
  Boken kommer att hänga med överallt i sommar!

 • När jag började med lchf alldeles i början av 2011 fanns det inte så mycket lchfkokböcker. Behovet av recept var stort så jag köpte i princip vad som fanns av kokböcker och fyllde på när det dök upp någon ny som verkade intressant. Sedan formligen exploderade marknaden för lchf kokböcker och man fick börja välja lite mer kräset. Efterhand som jag själv har blivit mer kunnig om lchf har jag blivit mer och mer kritisk till vissa kokböcker som verkar förvånansvärt liberala, rent av oseriösa, det är både frukt och honung i vissa kokböcker som ändå kallar sig lchf. Ursäkta mig men liberal behöver inte en lchf-kokbok vara! Utsvävningarna klarar jag av bra på egen hand! Så nu har jag börjat samla kokböcker utifrån ett nytt perspektiv nämligen att det ska vara STRIKT lchf! “LCHF på riktigt” var precis vad jag behövde och intar nu hedersplatsen i min nya kokbokssamling

 • Hej!

  Fick din bok i morsdagspresent, den var efterlängtad. Det här var precis vad jag behövde! Har en uppsjö av “LCHF kokböcker” men inser nu varför jag inte går ner som jag önskar… Jag har ätit på tok för lite fett! Började nu morgonen med en kopp fettte (hur det nu stavas??) och fortsätter läsa din bok.

  Jag har dock ett par frågor.

  1. Om man inte har en telefon som kan scanna dessa koder i boken, finns det ändå möjlighet att få informationen om E-nummer etc som “gömms” bakom dessa koder?
  2. Funderar lite på kcal intag / dag. Jag har blivit rekommenderad ett intag runt 200-2500 kcal /dag beroende på träningsgrad. Ser i din bok att kcal är angivet vid varje måltid. Blev lite fundersam, innebär det att om man tex tittar på första dagen så får man i sig 2554 kcal den dagen (totalt med alla måltider)?
  3. Var kan jag köpa koncentrerat smör (ghee)? Min Ica butik tittade på mig som om jag var tokig när jag frågade om de kunde ta hem det… Var jag ute och cyklade?

  Hoppas du har tid att svara.

  Mvh Anna

 • Nu har jag beställt din bok! Längtar och hoppas på lite ny inspiration. Är LCHFare sedan ett år tillbaka och har tappat ganska mycket i vikt, men de där sista…..
  Kram och trevlig sommar//Ann-Sofie

  • Kul! Hoppas (nästan vet) att du blir nöjd o hittar massor av inspiration o motivation! 🙂

 • Är boken användbar för mig som inte äter mjölkprodukter eller dricker kaffe 🙂

  • Hm, bäst att du letar upp en på bokhandeln och bläddrar lite för att avgöra själv. Ost förekommer och grädde, dock kan man många ggr byta ut grädden mot smör istället! Bäst att du avgör själv tror jag! 🙂

 • Har skickat efter din bok via Bokus och längtar (nästan) att komma hem efter semestern

  • Haha, nej du, njut nu av semestern! 😉

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »