LCHF för HELA familjen

2011-12-03 8:25     Kommentera    Kategori: Mina böcker

Jag måste bara säga det: LCHF för HELA familjen blir så bra! 🙂

Idag ska jag ut och handla inför bildtagningen till min bok. Jag får hjälp av min tonårsdotter. Vi ska handla färgglada tallrikar¸ skålar¸ dukar och mängder med mat.

Jag sitter just nu med min oändlig långa shoppinglista och räknar ut mängder av olika varor som behövs. Gissa om det är flertal liter grädde och kilovis med smör? *LER*

Jag känner mig verkligen nöjd med boken. Och förlaget tycker den är väldig gedigen med mycket bra om hur man kan anpassa familjens ätande till bra och naturlig kost. Från den lilla bebisen och smakportioner till tonåringen som tränar en hel del.

Kost rör om! Det är helt klart. Redan har skriverier börjat om boken.

Här kan du läsa vad andra säger:

?Själv väljer jag No Bullshit-dieten?

Det blåser upp till storm

Många vill hävda att vi försöker ge våra barn strikt LCHF. Jag tror inte det förekommer att barn äter strikt LCHF oavsett hur engagerade föräldrarna är i kosten. Barnen i Sverige äter skolmat¸ de äter hos kompisare¸ de går på kalas¸ osv. Barn får i sig mängder med kolhydrater dagligen. Grönsaker¸ nötter¸ bär¸ frukt – det är kolhydrater det med.
MEN kolhydrater är inte essentiella¸ och barnen får i sig alldeles för stora mängder kolhydrater i dagens samhälla.

?LCHF för hela familjen? handlar om hur vi kan göra hemma för att ge våra barn bättre alternativ till dagens och samhällets sockerrika vardag.
Lär mera om boken…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »