LCHF böcker o recept! Rapport!

2011-12-12 17:30     Kommentera    Kategori: Mina böcker

Dag 3 är avklarat vad gäller fotograferingen till min bok.

En sak jag har funderat över är att alla som skriver kokböcker gör inte sina recept själva. Alltså alla lagar inte sin egen mat. Bonniers har tydligen egen personal som gör recepten till böckerna(?) hörde jag nyss. Det hade jag ingen aning om innan. Iof så är det någon på Bonniers som gör mina recept som är till Jonas Bergqvist tränings bok¸ om jag tänker efter…

Jag har ju otroligt kul med att göra mina recept själv. Jag har ju en egen bild i huvudet om hur rätten ska se ut och läggas fram. Riktigt kul tycker jag när det är just jag som får påverka och avgöra upplägget med maten. Dessutom gillar jag detta med båda att hitta på recept och laga mat. Intresset finns hos mig.

Fotografen Micke gör konstverk av bilderna¸ som han säger: Det är ingen instruktionsbok¸ det är en bok som ska inspirera!
Och med dessa bilder så kommer den att göra det¸ helt helt klart!

Så efter dag 3 måste jag säga att jag har mera energi än vad jag hade innan. Jag trodde jag skulle vara helt slut på kvällarna! Men ååååh det är ju så roligt!
(Kan tilläggas att alla bilder jag lägger ut på bloggen är dock mina och inte Mickes – det är skillnad¸ jag lovar!) 🙂

Tack för era mail och kommentarer¸ jag känner verkligen bra support ‘out there’ från er¸ som nykommling inom bok/recept branschen!
? ? ?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »