Fram- & baksidan på SOCKERFRITT

2015-12-05 15:58     Kommentera    Kategori: Mina böcker

Nu kan du förhandsbeställa min en signerad kopia av min nya bok: LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT direkt här på hemsidan. En perfekt julklapp! OBS att leveransen sker troligen i januari, om inte tryck och förlag trollar lite (har förhoppning). Men du kan ändå ge bort boken i julklapp! Skriv bara ut en bild och packa in den… 😉

Copia Sockerfritt fram o backjj

Och texten på baksidan ser ut så här:

Lär dig leva sockerfritt är en handbok och kokbok med praktiska tips om hur du enkelt kan ändra dina kostvanor för att öka ditt välmående och din hälsa. Du får njuta av riktigt god och näringsrik mat som gör dig både mätt och nöjd samtidigt som du minskar ditt totala sockerintag – även intaget av det dolda sockret som inte alltid är så lätt att känna till. Resultatet blir att sötsuget och behovet av att småäta mellan måltiderna försvinner. Humöret blir jämnare, blodsockersvängningarna uteblir och du kommer att känna ökad energi. Vikten normaliseras. Är du diabetiker kommer du att förbättra hälsan med stormsteg. Lider du av vissa allergier så kan symptomen av dessa minska. Detta är bara några exempel på positiva effekter av en sockerfri kost.
Med hjälp av bokens veckomenyer och enkla recept kan du och din familj njuta många hälsofördelar. Maten passar alla – från de yngsta till de äldsta.
Förutom menyer, recept, tips och teori innehåller boken flera inspirerande framgångshistorier.

Monique har själv ätit sockerfritt sedan 2007 och har aldrig mått bättre än hon gör i dag. Hon minskade i vikt, blev fitnessinstruktör och orkar leva ett aktivt liv som förälder, pedagog och företagare. Hon har skrivit ett flertal böcker om kost, varav den senaste är Barnmatsboken – laga bra mat från början.

textj

BESTÄLL DIN SIGNERADE KOPIA HÄR

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »