Du har möjlighet att vinna BARNMATSBOKEN att ge bort!

2014-09-03 11:39     5 Kommentarer    Kategori: Mina böcker

Vill du vara med och tävla om BARNMATSBOKEN?

Det du behöver göra:

 1. Gå in på BOKUS och skriv en recension om boken! Vore jättekul att höra vad ni har att säga om boken.
  Gör en copy/paste och lägg in din recension här (under). Tänk på att kopiera före du skickar iväg då det tar några dagar innan den syns på Bokus.
 2. Svara på frågan: Till vem riktar sig BARNMATSBOKEN?
 3. Vem vill du ge boken till och varför?

Då har du möjlighet att vinna ett ex. för att ge bort till någon du tycker om!

Du kan även beställa en signerad kopia av ‘BARNMATSBOKEN’ direkt via Monique!

Kap2J

 

Bilderj

FlygandejJ

 

OM MIGj

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

5 Kommentarer + Kommentera

 • Nu har jag hunnit bläddra igenom Barnmatsboken många gånger. Jag önskar SÅ att den här fanns för ca 1,5 år innan L började äta mat. Det hade sparat mig måååånga google-timmar om jag hade haft all fakta och alla recept samlade på ett och samma ställe. Visserligen hade jag då stor hjälp av Moniques blogg och första bok LCHF för hela familjen, men denna är ju den ultimata boken när det är dags att börja ge bebisen mat.
  Boken innehåller fakta om kost som är lätt att förstå och ta till sig. Bra sammanfattad näringslära helt enkelt.
  Man får bra tips på alternativ till industrivälling och pulvergröt.
  Det är stort fokus på något av det viktigaste för små barn-matglädjen!

  Ni hittar allt från recept på smakportioner till hela riktiga måltider, mellanmål, frukostförslag och bra tips för kalas, utflykter och picknick. Det är lättlagade recept som inte avskräcker!

  Ett roligt inslag är Om mig-sidorna där man själv fyller i information om sitt barns utveckling och matupplevelser. Det gör boken personlig och till den perfekta födelsegåvan, dop/namngivningspresenten och gravidpresenten.
  Det är inte bara småbarnsfamiljer som har nytta av denna bok. Den borde finnas på varje förskola och hemma hos varje mor- och farförälder.
  Man blir glad bara av titta i boken. Härliga matbilder och underbara ungar:) Köp, köp, köp!

  Uppdaterade recensionen, så nu finns denna snart på Bokus↑↑↑

 • 1. En mycket snygg bok med underbart vackra bilder. Alla har behållning av den här boken, inte bara de som lagar mat till små knoddar. Vi måste tillsammans inse vikten av att våra barn får bra, sund och god mat, inte ett enda barn till ska behöva genomlida övervikt eller ohälsa på grund av dålig kosthållning. Den här boken är ett ypperligt steg i rätt riktning, skriven av en erfaren, kunnig författare som arbetar med barn, kost och hälsa. Jättefin present till blivande föräldrar – alla borde ha ett exemplar.

  2. Boken riktar sig till alla som har med barn att göra; föräldrar, släkt, vänner, omsorgspersonal, skolpersonal…

  3. Jag vill ge den till mina två kompisar “L och J” som just startat bäbisfabriken! 😉

 • Ska man köpa EN kokbok som riktar sig till barnfamiljer så är det just denna. Den är till stor hjälp till alla nyblivna föräldrar. Ja, inte bara föräldrar förresten. Alla mor- och farföräldrar borde ha den här boken. För oftast är det just dom som vill skämma bort sina barnbarn med socker. I den här boken kan de hitta bättre alternativ och dessutom lära sig varför små barn mår bättre utan socker.
  Boken innehåller både fakta och lättlagade recept. Allt från smakportioner till riktiga måltider.
  Boken blir extra personlig eftersom det finns plats för att sätta in foton och fylla i olika matupplevelser och vad som hänt i utvecklingen. Boken är full av vackra, inspirerande matbilder och härliga barn!
  Detta är en perfekt doppresent eller gåva till de nyblivna föräldrarna/ mor- och farföräldrarna. Eller varför inte som julklapp till pedagogerna på förskolan?

  # Boken riktar sig främst till barnfamiljer, men också till alla som har med barn att göra. Mor- och farföräldrar, personal inom skola och barnomsorg.

  # Jag vill ge boken till min bästa vän som har två små barn, båda under 21 månader. Den yngste blir 6 månader snart och jag är helt övertygad om att den här boken skulle underlätta hennes vardag något enormt.
  Jag vill att hon ska få ta del av alla fina tips och recept i Barnmatsboken.

 • Älskar boken! Här är min recension:
  Denna bok borde finnas i varje hem med småbarn och- eller barnbarn. Den är helt underbar med bra recept men även många matnyttiga tips för en bra måltid. Hur jag som förälder kan hjälpa till att få en positiv upplevelse med mitt barn kring maten, matbordet och med familjen.
  Bara det att ett litet barn kan snabbt lära sig dricka ur ett glas, och ej behöver pipmugg, var helt nytt för mig. Det funkar. Boken är min nya köksbibel.

  2. Den riktar sig till föräldrar, mor- & farföräldrar och barn… Alla som har med barn att göra bör ha den!

  3. Jag skulle vilja ge den till min granne Frida som nyligen fått barn…

  • GRATTIS Jessansmamman!

   Du har vunnit en kopia av Barnmatsboken att ge bort till din vän Frida…

   Maila mig kontaktuppgifter så skicar jag boken!

   Tack för att ni var med… Kram

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »