Lchf knäckebröd med kardemumma o flingsalt
LCHF knäckebröd är så gott, en räddning många gånger för många… Jag har gjort en ny omgång med lite variation. RECEPTET är den samma i grunden, en nu la jag i en tsk kardemumma innan jag blandade ihop allt.
Sen när brödet ligger på plåten så strödde jag över flingsalt (tips ifrån en vän) och det blev så otroligt gott! Mums! 🙂
Receptet finns i min bok: LCHF för hela familjen också…
haha jag menar skiva och frysa…fingrarna hinner inte med hjärnan på tangentbordet..måste vara LCHFs fel ;-p
Ja, knäcket har verkligen räddat många situationer, det är nog det enda jag kan riktigt sakna med LCHF är enkelheten att just ta en macka när det krisar..men nu har man ett par allternativ. Ni kanske har sett detta på aftonbladet redan men jag länkar ett recept som är det mest brödaktiga jag har bakat. Kanske inget för varje dag men för krisiga stunder då det går bra att skiva och dela!
Ha en underbar dag!
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/13593544/768/normal/d1fa89e8b308b/kokosrecept.jpg
Tack för tips! 🙂