UTE NU!

2016-12-29 15:31     Kommentera    Kategori: Media

Nu har dec/jan numret av LCHF magasinet dimpat ner i många brevlådor. Har du inte fått den så kan den rekommenderas varmt! Och det är en billig peng för mycket läsvärt ge bort en prenumeration i nyårspresent!!! Omslagsbilden är på min LCHF champagne-pannacotta – recept finns här på bloggen!

LCHFomsl4.16web-283x400

I det här numret introducerar Bo Zackrisson och Martina Johansson begreppet ortomolekylär medicin. Egentligen är det inte så konstigt som det låter. Som ett komplement till LCHF vill vi  lyfta fram mikronutrienternas betydelse för hälsan. Mikronutrienter är de kroppsegna ämnen som vi behöver för att fungera optimalt – till exempel vitaminer, mineraler samt fett- och aminosyror.

puffblindstyretweb

Patrik ”Blindstyret” Olsson är en av eldsjälarna bakom Smarta diabetiker. Läs hans spännande debutartikel i detta nummer! Foto: Bo Zackrisson.

Vi breddar medarbetarskaran – Patrik först ut!

Vi avser att försöka bredda medarbetarskaran under nästa år. Redan i detta nummer gör Smarta diabetikers Patrik ”Blindstyret” Olsson debut som skribent. När Patrik blev blind så såg han plötsligt allt mycket klarare.

Fyra nummer blir fem nästa år!

Under åren är det många av våra läsare som har sagt att de tycker att vi utkommer för sällan. Därför har vi efter moget övervägande beslutat att utöka LCHF-magasinets utgivning nästa år – fyra nummer blir fem! Vi hoppas att du som läsare vill fortsätta att följa med oss in i framtiden.

Som vanligt medverkar Lars-Erik Litsfeldt – den här gången handlar det  om bråket kring professor Tim Noakes, Sydafrika. På matfronten  serverar Tommy Runesson och Monique Forslund nya goda receptförslag. Detta var en del av innehållet i LCHF-magasinets helg- och vinternummer.

Och med den hälsning från Magasinet så önskar jag magasinet ett stort lycka till med nysatsningen framöver!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »