Tårögd och lycklig¸ vilken vecka!

2011-03-03 20:30     Kommentera    Kategori: Media

Vilken toppen vecka¸ vilken härlig avslutningskväll!

Det som inte framgick var att även Maria hade fixat lchf anpassat till mig! Synd att det blev bortklippt!!! Men stort och omtänksamt av Maria! Jag fick en osötad fördrink och macadamianötter (för det hörde hon att jag bara älskar)! ?ven några detaljer till maten var anpassat till mig! *LYCKA* ! Vilka underbara människor det finns!!!!

Ikväll var jag lite nervös för att det skulle bli mera ‘pill¸ pet¸ sött¸ kolhydratser’ prat från mig! Det har nog räckt det som redan varit. 🙂

Men jag tycker det var bra allt¸ och hennes glass var sååååå god – inte alls sliskigt sött! Skulle kunna ha ätit upp den OM jag inte var medveten om hur beroende skulle återinfinna sig.

Jag kän även erkänna att utav det jag ändå smakade under veckan så tog det 2 månader av sötsug för att bli kvitt den ‘vill ha sött’ känslan. Så någon som säger att sockerberoende inte är ett beroende! Den vet inte!!!

🙂 TACK Eric¸ Erik och Maria! Ses imorgon på party – ÅÅÅÅåååh vad jag längtar! 🙂 Kraaaamar till er! Och till alla som har tittat¸ flöljt och hejat på!

PS Himla ‘gött’ att jag inte kom på 4de plats! YAY!!! *SEGER* ändå!

Kände mig lite tårögd på slutet när jag såg hur vi korkade upp och kramde varandra¸ genuint!
En underbar kul vecka som nu kom till ett slut… Men många många minnen finns!!!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »