Omtumlande MEN åh så roligt!

2011-03-01 12:22     Kommentera    Kategori: Media

Tror ni jag kunde somna igår? INTE!!! Vilken kväll och vilken dag idag! Jag har fått så otroligt mycket positiv feedback efter tv-programmet!

TACK… Just nu ligger min blogg på plats 6 i Sveriga av alla hälsobloggar (finns över 6000). Har ju legat på top 10 listan länge men igår hade jag hela 14000 besök – känns stort! 🙂

MEN det är inte därför jag känner mig så enorm glad – utan det är för alla positiva ord¸ samtal och meddelanden. Mitt mål var just att verkligen förmedla att efter så många år av övervikt¸ matmissbruk¸ misslyckanden¸ sorg¸ deprission pga min övervikt så går det att hitta rätt¸ att få den enorma känslan av ‘happiness’ inombords. Till freds med sig själv. Det har jag¸ det ville jag förmedla. Jag tror att alla kan.

Att jag kan må så bra! Det är stort! Jag har ett nytt liv. Har man inte varit överviktig och lidit så för det som jag känner jag har gjort så kanske det är svårt att ‘känna igen sig’ i det jag säger. Och många överviktiga säger sig vara lyckliga som dem är. Det är helt ok. Men JAG har ett nytt liv iom mina nya kostvanor.

Tänk vad viktig kosten är! Mycket i livet är mat! Vi planerar¸ skriver inköpslistor¸ går ut o äter¸ bjuder hem¸ umgås¸ myser¸ fixar¸ lagar tillsammans¸ handlar… Varje dag går det åt timmar till just kost.

Tänkvärt! 🙂

Ha en superduper och hälsosam dag!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »