Missade du LCHF i SVT?

2011-09-13 1:13     Kommentera    Kategori: Media


Om du missade programmet¸ vilket beskrivs som ‘Historiskt positivt om LCHF i SVT’ på kostdoktorn.se ‘s blogg¸ så kan du se den här:

Inlägget börjar ca 18 minuter in i programmet.

Jag känner mig forfarande helt euforisk efter gårdagens program! Tack¸ TACK alla för så fina ord och tankar som ni delat med mig¸ här på bloggen¸ på facebook¸ twitter och via min mail! Tack – det värmer massor!

Jag var ganska nervös inför programmet¸ många ‘kritiska’ ögon tittade och såg – men hur långt kommer man om man inte vågar! 🙂 Jag är glad att jag vågade detta trots MÅNGA varningar innan att jag borde inte¸ tänk om jag gör bort mig¸ tänk om jag förlöjligör LCHF¸ tänk om…

Vi vet ju hur bra vi mår med LCHF oavsett vad andra ‘ovetande’ personer säger¸ vi är vår egen bevis – bara att titta in i oss själva. Sedan är det bara att erbjuda informationen till den som vill ha den. 🙂 Ganska enkelt!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »