Majoren utmanar läkare och dieteister

2013-10-06 12:43     1 Kommentar    Kategori: Media

Min goda vän ‘majoren’ (Fredrik) vågar ifrågasätta och utmana! Helt underbart… Idag kan vi läsa i Corren att Fredrik säger:

-Jag utmanar samtliga läkare och dietister i Linköping, som förespråkar konventionell behandling av diabetiker, på att förbättra hälsan mest hos en typ 2-diabetiker.

fredrikj

Fredrik har upplevt ett flertal hälsovinster med LCHF. Han har tagit reda på, testat och sedan gjort en kostomläggning. Fredrik och jag träffades för första gången för 3 år sedan (tror jag det var) efter att ändå sett hand inlägg både på kostdoktorn.se och här på min sida ett antal ggr innan dess.

Jag vet att Fredrik är väldigt engagerad i Linköping, hjälper folk och föreläser frivilligt på bla bibliotekshuset.
Underbart att Fredrik visar att han blir upprörd och arg över de felaktiga kostråden som diabetiker får i dagens samhälle av vården.

Corren: Yrkesofficer utmanar läkare och dietister

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Jo det är en jäkla tuff artikelserie som Carina Glenning dragit igång och hon var själv tvungen att övertyga delar av redaktionen innan de vågade släppa materialet. Sammantaget en svidande kritik mot dagens diabetesvård och indirekt mot rådande kostråd.
    Jag har redan fått positiva reaktioner från läkare i länet som tycker att min “provokation” behövs för att saker och ting ska hända fortare.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »