Mailat: MALOU EFTER 10…

2015-10-27 12:00     1 Kommentar    Kategori: Media

Jag ger inte upp! Efter jag såg programmet Morgans Mission i SVT igår kände jag än mera starkt om hur vi ska kunna sätta stopp för kränkningar och personangrepp i sociala medier.

Med tanke på hur Paolo Roberto har betett sig mot mig så kommer jag driva frågan framåt och ta hjälp av alla som kan och vill hjälpa ändra hur vi beter oss. Näthat, kränkningar, angrepp – NO TOLERANCE! Om kändisar kan bete sig på detta sätt vad är det då för bild vi ger våra ungdomar!!!

Hej!
Jag tänkte höra av mig här då jag vet att Malou Efter 10 lyfter fram aktuella ämnen.

Ett ämne som jag jobbar dagligen med (jobbar med barn) är kränkningar och kränkningar på nätet och i sociala medier ska förebyggas. Det känns högt aktuellt nu efter det som både hänt i Trollhättan och SVT’s program Morgans Misson om mobbning och kränkningar. Nästa vecka är ämnet i Morgans Mission just kränkningar över nätet.

Jag är själv företagare där jag driver en privat förskola men även jobbar inom kost och hälsa och skrivit flera böcker.

Nyligen var jag med i en artikel på Aftonbladet. Den artikeln lyfte Paolo Roberto fram och kritiserade. Varpå jag svarade upp och han totalt förolämpade mig och kränkte mig, samt begick förtal. Det här är inte ok! En känd person dessutom bär ett visst ansvar, och att öppet kränka någon är inget man ska göra över huvudtaget, och absolut inte när man är den profil som Paolo är. Jag har gjort en polisanmälan och som det ser ut så ligger den nu hos åklagare och utreds.

Mera om hans kränkning finns här på min hemsida: https://www.lifezone.se/livet/personangrepp-av-paolo-roberto/

Jag tycker det är ett mycket viktigt ämne att lyfta fram! Hoppas ni kan se allvaret i detta, göra ett program, och hjälpa jobba mot hur vi ska få stopp på kränkningar, förtal och personangrepp i sociala medier.

Mvh och hopp om svar

Monique Forslund

http_dobf6s79zpv0t.cloudfront.net_4fd721ab9557dc0007001012_eftertio_ny_topp3

Tidigare om ämnet:

Personangrepp av Paolo Roberto

Pinsamt av Paolo Roberto

I radio angående Paolo Roberto’s kränkning

Polisanmälan och radiointervju – allt pga. kost

Min anmälan har gått vidare

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Heja dig!! Hoppas verkligen att du får gensvar från dem och plats i programmet!

    Tyvärr är mitt intryck av just Malao efter 10 att det är det mest mellanmjölkiga program som finns. Dvs allt ska vara lagom och inte “för extremt” och jag är rädd att de inte vågar ta ställning dels på grund av att lchf kan anses “extremt” och dela för att Roberto är en del av deras kanal.

    Men hoppas verkligen att de visar mig fel!!

    Heja heja dig!!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »