Jag intervjuas i Radio om barnmat

2016-03-20 17:33     Kommentera    Kategori: Barn, Media

Min barnmatsbok på engelska lanseras nu i Mars i Sydafrika (och i världens övriga engelska marknad). Det är jättespännande verkligen. Just nu är ämnet om barnmat och minskat intag kolhydrater samt ökat intag (bra) fett högt aktuellt i Sydafrika.

En intervju jag var med i nyligen, via telefon, är på en av Sydafrikas radiostationer under ämnet ‘Mommy matters’. Ha i åtanke att Sydafrika är ett land som fortfarande (generelltsätt) anser att det är mammor som är hemma med barnen och gör ‘för det mest’ barnmaten och även shoppingen.

Vill du höra intervjun så finns den i två delar…

Part 1, Healthy food for a healthy baby
Del två finns nedan… Mitt största tips för Sydafrikanska föräldrar är att införa vatten i barnens kost. Vatten anses hos många som tråkigt och enformigt. Jag ser det som endast fördel att barn lär sig, från en tidig ålder, att dricka vatten.

Part 2, Healthy food for a healthy baby

mommyj

Med tanke på mediapåslaget vad gäller Prof Tim Noakes i Sydafrika om hans uttalande på Twitter om att rekommendera lågkolhydratskost till ett litet barn (han har blivit stämd av diabetesförbundet).

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »