Det heter underhållning!

2011-03-01 20:56     Kommentera    Kategori: Media

Ikväll var det halv åtta hos söta Eric. En mysig kväll med en mycket go värd!

Frågan dyker upp (många gånger bla här på bloggen o via mail) om varför jag är med i programmet?

Undrar om folk menar att för att man har en överkänslighet mot viss mat så skall man inte få vara med?

Jag tycker det är jättebra att visa olikheter. Att en person som har hittat ett bra hälsosamt sätt att leva kan klara av att tex vara med i ett matprogram även om man inte äter precis som alla andra som är med i programmet.

Jag hade ingen aning om vad övriga skulle bjuda på! Det skulle kunnat vara en renodlat LCHF vecka – vilket jag självklart hade hoppats på. Men TV är tv och jag gissar att dem (tv) ville väl visa just dessa olikheter.

Sedan får alla tänka på att det är mellan 15-18 timmars inspelning och det blir 22min! Klart att det klipps in ord som ‘pet¸ pet¸ pet¸ mm’ och inte så mycket av det andra jag OCKSÅ sa.

Men jag tar inte illa upp av kritiken utan¸ jag står för mitt. Jag ville få fram budskapet att man kan lyckas med sin hälsa¸ gå ner massor i vikt och leva gott OCH va med i ett matprogram på tv. Framförallt kunna inspirera andra som har tex viktproblem att det går att ändra livet genom kosten.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »