Nyheter – LCHF magasinet!

2017-02-16 9:35     2 Kommentarer    Kategori: Media

Nr 1/2017 kommer strax ut! Så roligt… Och nytt för i år är att det har tillkommit en hel del nya medarbetare till tidningen. Just denna omgång har jag tagit bilden på omslaget (något stolt och nöjd). Den salladen på omslaget är ett MÅSTE! Och äran ska min kära ‘man’ få, det var hans idé att steka ägg med aubergine.

Sammanfattning från tidningen:

När våra gamla trotjänare Sten Sture Skaldeman och Annika Dahlqvist med ålderns rätt valde att trappa ner en smula, så beslutade vi oss för att försöka bredda både innehåll och medarbetarskara.

Välkända och kanske lite mindre kända namn

Några av våra nya medarbetare i det nya numret av LCHF-magasinet är Agneta Schnittger, Fredrik Söderlund, My Westerdahl och Johan Falk. De är alla redan ganska välkända inom LCHF-rörelsen. Ett mindre känt namn är måhända Bo H. Jonsson, överläkare från Stockholm och ordförande för Svenska Sällskapet för Ortomolekylär Medicin, SSOM. Han ingår nu i vår frågepanel och svarar redan i detta nummer på en fråga om vitaminer och mineraler. Även nestorn Uffe Ravnskov gör ett gästinhopp i frågepanelen i detta nummer.

Medarbetarna är inte tvingade att skriva i varje nummer, men de är välkomna när inspirationen rinner till. Tillsammans med våra redan etablerade medarbetare, ska vi försöka göra en lika bra tidning som tidigare – minst!

Vi hoppas också att kunna rekrytera fler nya medarbetare framöver.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Inlägget om att grilla korv fungerar inte 🙁

    • Tack Annika! Nu är det fixat… Vet inte varför det blir så där ibland!
      Ses på kryssningen!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »