Vilken dag!!!

2010-09-13 0:22     Kommentera    Kategori: Livet

Idag var bland det roligaste jag varit med om! Wow – vad mycket Zumba det blev och gänget var riktigt bra! Mycket inspiration och peppning, många nya ideér och kontakter!

Utav 60 personer så var vi ett gäng på 8 från Danmark, Rumänien, NZ och jag – som höll lite ihop eftersom vi pratade engelska! Vi hade så kul! Och rejält svettigt, blev flera antal duscher och ombyten under dagen!

Mitt enda ‘bekymmer’ var då lunchen! Boende på hotell medföljer brist på matlagningsmöjliheter… Improvisera brukar det heta! Fanns inget bra att välja på på detta spa som kursen gick på! Godis, söta youghurtar, choklad, pasta, sportdryck!

På rasten blev det en snabb tur ut till närmaste (och enda) ‘affär’ som var en bensinmack! Det bästa jag kunde hitta var saltade cashewnötter och 2 paket småostar! Men det fick duga! Hellre det än det andra som fanns på plats! 🙂 Osten var iaf med 48% fett – det rockar fett!

Sist ikväll blev det chack i hotellets piano bar! Riktigt trevligt!!! Men nu är det snart kl1 och taxin kommer kl 5.20 – så med andra ord! Sleeeep! 🙂

Må gott så hörs vi under morgonene!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »