Gå ner i vikt med LCHF

2014-01-11 14:13     3 Kommentarer    Kategori: Livet, Mina böcker

Nu har vi kommit en bit in i det nya året! Jag kan verkligen tipsa om LCHF PÅ RIKTIGT för att få en flygande bra start på viktminskningen.

Boken är enkel att följa, fylld av praktiska tips, peppning och färdiga shoppinglistor.

LCHF på riktigt : ät dig i form (inbunden)

‘LCHF på riktigt’ handlar om strikt LCHF med ökat fettintag för att få bästa resultat. Jag har testat metoden på mina 53 kunder som går min forumskurs – och de flesta har haft riktigt fantastiska resultat dessa veckor! Vilket gör att jag tror ännu mera på att boken kan ge inspiration och göra så att den som vill t.ex. minska i vikt kommer att lyckas!

LCHF på riktigt är en bok med 4 veckomenyer med recept, från morgon till kväll. Luncherna kan vara allt från rester till enkla lunchlådor som känns realistiska för den som är t.ex. mitt uppe i arbetslivet eller vill kunna ha en enkel lunch på hemmaplan.
Boken innehåller inga restaurangbesök. Inga efterrätter. Inget godis. Inget bakverk. Inga bär, alkohol, nötter eller choklad. Utan nu är det 4 strikta LCHF veckor! Du ska lyckas! Du kommer att lyckas, det är jag helt övertygad om.

Untitledbokj

 

 

På Bokus har boken 62 röster och fått full pott på stjärnor, samt 30 recensioner! Det är mycket! Här är några…

 

recensj

Här kan du beställa en signerad kopia direkt ifrån mig eller så kan du gå in på Bokus och få den hemskickad fraktfritt!

Är du sugen på att vara med i Moniques LCHF och viktskola via forum så kan du läsa mera om det här…

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

  • Tack!

  • Hsr funderingar på att köpa denna bok Har provat första veckan med lchf-kost och resultatet blev fantastiska 3,2 kg ner.
    Jag undrar om det finns bra recept på mat som passar hela familjen. Har en son som för tillfället endast bara äter köttbullar, korv o makaroner. Lagom omväxlande o nyttigt!!!

    • Jag älskar denna boken. Men tycker mer att den passar oss vuxna än barnen. Kan varmt rekommendera Moniques första bok, LCHF för hela familjen.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »