Rosépeppar- och persiljesmör

2010-05-02 12:35     Kommentera    Kategori: Livet


Till 6 personer

200g smör
3 msk rosépeppar
1 dl hackad persilje
1 pressad vitlöksklyfta

Låt smöret bli rumstempererat, visp den med elvisp. Smula rosépeppar med fingrarna, blanda i peppar, vitlök och persilje.

Lägg som en sträng på plastfilm och rulla ihop till en längd. ‘Rulla’ den snyggt när den är inplastad.
Lägg i kylen någon timme eller längre. Skär upp i 1cm tjocka skivor. Servera med tex kött eller kyckling.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »