Njuter in i det sista…
Idag är sista dagen av denna underbara långa ledighet som jag haft! Och det har varit helt underbart!!! Frukost i matsalen i form av brieomelett med stekta cocktailtomater! Mumma det! Imorgon är det ‘vardag’ igen, men den är ju inte så illa den heller, bara alla sovmorgnar jag kommer sakna 😉
Det ser underbart ut.
Har ett par frågor som jag vill ha besvarade. Jag och min man har just börjat följa din senaste bok och vi fastnade lite på handmetoden.
En flata med ex. protein och en kupad med fett.
Hur tjockt/hög ska tex köttbiten vara?
Är den kupade handen med fingrar?
Vi är lite oense om vilket fett som ska ligga där också. Smör är ju fetare än annat fett innehåll.
En liten sak till, hittade inte Smetana i inköpslistan för vecka 1.
Vad använder du för rivjärn till parmesanosten? Det ser ut att vara vasst, finstrimlande och litet och smidigt?