Matsäck lchf-wrap med resistent stärkelse
Igår var vi och hämtade vår lilla valp – (såååå söt). På vägen kunde vi ju inte stanna till på någon restuarang och äta (valpar ej tillåtna). Så det fick bli matsäck. Och gott var det!
Äggwrap med fyllning av philadelphiaost, sallad och kidneybönor. Dessutom var en över så jag åt den till lunch idag (jag är hemma med valp)
Till en wrap gör jag så här:
2 ägg
1 msk grädde eller kokosmjölk eller smält smör
Cayennepeppar och salt
1 msk smör att steka i
Bland ihop i en kopp, i alla enkelhet, jag rör runt med en gaffel. Smält smöret i en stekpanna och häll i smeten. Stek på låg värme tills ena sidan är klar, sen vänd och stek andra sidan.
Fyll din wrap med favoritfyllningar!
Enkelt att packa in i plastfolie och ta med sig…