Lyckan är rätt BIG nu…

2010-11-13 9:36     Kommentera    Kategori: Livet

HEMMET ÄR NU FÄRDIGRENOVERAT!!!!

7 Månader har det tagit! Började med en vecka för att reparera en skada i grunden, som bara blev större och större! 6 månader utan kök, varmvatten, badrum, vardagsrum!! 6 månader!!!! En barrack ute på tomten m dusch och toa, mikro och kyl o frys i ett av barnens rum och vårt eget sovrum. Så har vi levt!

Nu är allt klart!!! Och vårat hem har blivit nytt! Helt fantastiskt fint!!!! Bilder kommer senare, har inte lagt in dem än, men ville så gärna dela med mig av min enorma glädje när jag kom ner i morse och bara stannade upp, tittade runt och tänkte ‘WoW’!!!

Så här såg det ut igår när alla snickrarna tog med sig sina prylar, pick-&-pack, och flyttade ut igen… Ett underbart gäng måste jag ändå säga, som under dessa månader jag har lärt känna… Alltid har ngn varit här när jag kommit ner till frukosten… Idag tomt, tyst och så fint!

TACK Byggfolket, ni har varit super!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »