Var på konferens igår. Ja fick LCH- anpassat hela dagen från frukost till middag. Till fika serverades förutom grädde till kaffet, ägg med majonäs och räka och sedan hallon med grädde och rostade kokosflingor. Mums!
Ja varför inte! Det hade Andreas Eenfeldt och jag på vår första föreläsning ihop, ägg och bregott! 🙂 Jätteuppskattat men först tveksamt! Hihi, rikitgt roligt var det!
Jag åt ägg och bregott.
Ställde en fråga till Andreas om frukt sen var
det slut med fruktätandet. Äter ibland som godis.
Ni jobbar på bra båda två, läser era sidor varje dag.
Irene
2013-02-05 kl. 21:35
Hahhahahah räknade lite på kolhydrater och har fått i mig minst 100 varje dag aj ,aj.
För visserligen ganska länge sedan – bjöds cigaretter. Håller med Dr Robert H. Lustig, MD, UCSF Professor of Pediatrics in the Division of Endocrinology, på University of California Medical Center: Sugar is the new tobacco!
Länk till en av hans föreläsningar på UCSF.
Var på konferens igår. Ja fick LCH- anpassat hela dagen från frukost till middag. Till fika serverades förutom grädde till kaffet, ägg med majonäs och räka och sedan hallon med grädde och rostade kokosflingor. Mums!
Wow! Så underbart att höra!!! 🙂 Var var det någonstans?
Varför inte ett ägg!?
Ja varför inte! Det hade Andreas Eenfeldt och jag på vår första föreläsning ihop, ägg och bregott! 🙂 Jätteuppskattat men först tveksamt! Hihi, rikitgt roligt var det!
Jag var där!
Var du? Så kul… Åt inte godiset heller då förstår jag 😉 ?
Var satt du då?
Jag åt ägg och bregott.
Ställde en fråga till Andreas om frukt sen var
det slut med fruktätandet. Äter ibland som godis.
Ni jobbar på bra båda två, läser era sidor varje dag.
Hahhahahah räknade lite på kolhydrater och har fått i mig minst 100 varje dag aj ,aj.
Oj då! 😉 Bra att ha koll då, ibland tror man det är mycket färre än vad det är!
För visserligen ganska länge sedan – bjöds cigaretter. Håller med Dr Robert H. Lustig, MD, UCSF Professor of Pediatrics in the Division of Endocrinology, på University of California Medical Center: Sugar is the new tobacco!
Länk till en av hans föreläsningar på UCSF.
http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
Visst är det så, socker är det nya tobacco!
För att man inte ska få blodsockerfall när man inte ätit kolhydrater på 2 timmar:-)
Därför att det är billigt och folk känner sig uppskattade, tyvärr.
Jag blir mycket gladare när det står en massa tillbringare med kallt vatten på borden gärna med citron eller lime 🙂