Kitchen & table – inte så Lchf-vänligt

2013-04-27 20:34     3 Kommentarer    Kategori: Livet

20130427-201649.jpg

Riktigt mysigt och snyggt inrett var det på Kitchen & table. Förutom total strul med vår bokning, trots bekräftelse på mail så fick vi byta bord mitt under allt, då de inte hade ett bord till oss! Detta kompenserades med kaffe o grädde efter maten.

Vi hade rätt höga förväntningar… Servicen var så där och LCHF vänligt var det inte. När vi sa att vi åt LCHF och frågade om lite innehåll i maten så fick vi till svar att alla rätter innehöll socker, punkt slut! Jag ville ha vänergös, som kom med någon pasta… Den gick inte att få utan pasta för då ‘missade jag hela grejen med måltiden…’ Lät dyrt 245:- för pasta med lite fisk bredvid, med andra ord(?). Jag blev föreslagen en köttbit, för det var det ända som gick att göra till LCHF – att byta ut potatisen mot sallad.

Den i sig var ju god, dock senigt…

Nja så den totala upplevelsen var faktiskt en besvikelse, men jag ska absolut ge det en chans till och hoppas på en bättre upplevelse. Som tur är så var jag i så gott och trevligt sällskap så vi hade jättekul ändå!

20130427-201700.jpg

20130427-201712.jpg

Det serverades bröd med smör o salsa före maten… Någon i gänget smakade o sa det var nog mera som en sockerkaka. Jag njöt av smör med salsa – jättegott! De hade flingsalt strött på smöret, mums!

20130427-201721.jpg

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

 • Vad trist att ni tvingades byta bord och att de inte kunde fixa till maten. Jag skulle verkligen inte gå dit igen.

  Om stället nu är så amerikanskt som de påstår så borde de ju alltid ha coleslaw på menyn! Det är ju så amerikanskt som det bara kan bli. Och supergott och sockerfritt förstås. Bara majonnäs, dijonsenap, pepparrot, salt, peppar, kajenn och riven vitkål och morot (moroten kan ju uteslutas). Busenkel billig mat. Det borde alla restaurangägare gilla.

  På många amerikanska stekhus har de ju en separat tillbehörsmeny där man kan välja vilka tillbehör man vill ha. Där ska finnas alltifrån bakad potatis (för dem som vill äta det) till creamed spinach eller grillade grönsaker. Om de nu vill vara amerikanska vore väl det en modell att eftersträva?

  Amerikansk mat innebär ju inte att man bara vräker socker på allt!

  Annan SOCKERFRI amerikansk mat är ju buffalo wings (egen marinad utan socker) med blåmögeldipp och selleri. En riktig klassiker!

  Blir lite upprörd, faktiskt. Att säga att all amerikansk mat innehåller socker är ju som att säga att all svensk mat innehåller sirap. Många halvfabrikat och såser innehåller ju socker, men en kock med självaktning gör ju allt själv…;)

 • Jättebra att du ger ros och ris till de som förtjänar det. Många restauranger behöver skärpa sig och särskilt yngre serveringspersonal har för lite kunskaper om vad service är.

 • Hej Monique,

  Vad synd att ditt intryck av oss inte var på topp.
  Ang. bokningarna så hade vi denna vecka tyvärr lite strul med webbokningen, vilket har kommit med uppstart, men som nu är fixat. Det är självklart ingen ursäkt, utan mer en förklaring till varför ni fick byta bord, som ni självklart inte borde ha behövt annars.

  Sen är ju Kitchen & Table väldigt amerikanskt och svårt att anpassa för LCHF, men visst borde vi ändå kunna fixa en ordentlig måltid till dig. Så nästa gång du kommer förbi, vilket vi hoppas att du gör, säg gärna till vid bokning om att du vill ha LCHF, så att vi kan göra vårt allra bästa för dig.

  Varmt välkommen igen!
  Kristoffer, Kitchen & Table

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »