Jag fick ett mail… & delar med mig!

2010-09-28 12:20     Kommentera    Kategori: Livet

Hej, Monique!
Jag gick en kurs i vintras i Karlstad med dig. När jag läste din blogg idag och att du hade ändrat upplägget, fick jag så lyst till att skriva några rader. För min del och också makens del, har det gått mycket bra med omläggningen till LCHF. Vi mår mycket bra, har gått bra ner i vikt, inget sötsug mm. Jag har köpt flera böcker, läst mera och njuter. På jobbet har det blivit mycket godis och söta kaker, men jag står över allt sånt, utan problem. Det jag ville berätta, var min mans förbättringar. han har så länge jag har känt honom haft sura uppstöt, suttit uppe om nätterna. Med omläggning av kost sade han senast idag att: Jag behöver inte Novalucol, jag har slängt den. Han gav också tydligt uttryck för att han har fått bättre ork, märkte det senast igår på dans. Ändå är han i aktivitet stor del av dagen. Jag har inte haft migren/huvudverk sedan jag lade om kosten.

Jag läste i sommar Dr.Häxebergs bok (på norsk då jag inte kunde vänta på översättningen) Frisk med lavkarbo. Mycket bra bok!! Jag förstår väl mer hur allt hänger ihop. Tidigare förstod jag inte varför jag skulle lägga på mig som var i aktivitet etc. Det är inspirerande att läsa bloggen!! Tack och kram till dig för all inspiration!

Mvh Torunn

Det är ju verkligen både bra och viktigt att även förmedla alla fördelar med lågkolhydratskost utöver vikt och diabetes! Det finns så många fördelar, för många om inte alla!

Synd att LCHF har kopplats ihop så med övervikt och diet! Men det är just pga alla hälsovinster som många överviktiga har fått som det har spritt sig och sprider sig!

Äter du LCHF pga andra orsakar? Vilka? Hur blir resultatet för dig?

Tack Torun för ditt mail! Det värmde och jag verkligen gläds med er båda! Kram!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »