Förätt: Avokado med Kantarellsås

2010-09-02 14:59     Kommentera    Kategori: Livet


4 Portioner
2 mogna avokadon
2 – 3 msk kokosolja eller smör
200-300g kantareller
ca 10 champinjoner finhackade
Paprikapulver
Cayennepeppar
Salt och peppar
Lite balsamico vinäger efter smak (kan uteslutas)
2 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde
Torrostade pinjekärnor

4 cocktailtomater till garnering

Smält oljan i stekpannan. Grovhacka kantarellerna och stek i oljan, finhacka champinjonerna och stek med. Låt steka en stund tills svampen får fin färg och krispig yta. Tillsätt kryddor, creme fraiche och grädde.
Lägg pinjekärnor i en torr stekpanna och torrosta.

Lägg upp avokadon på asietter med en tomat, häll över kantarellsåsen och strö pinjekärnor ovanpå.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »