Engelsk barnkalas, a’la socker o färg!

2010-11-28 0:13     Kommentera    Kategori: Livet


Hinner inte med mina blogginlägg, men lite blir det iaf! 🙂

Idag var det barnkalas i Kent, min kompis syster (vi växte upp ihop hela gänget) – nu har alla småbarn och vi var på kalas! Massor med barn och föräldrar… Trevligt! Men hjälp, barnen blev helt, totalt VILDA efter fikat – hörselproppar hade behövts.

Hade min 6 åring varit där hade hon oxå ätit detta, så är det ibland – barnkalas… Det som är synd är att vuxna vet så lite, eller har helt enkelt inget intresse att ta reda på vad i matvaroe eller hur det påverkar kroppen, i synnerhet barn…

Att låta ettåringar äta allt detta, och dricka en massa söta safter, och få godispåsar fyllda med godisar – helt ofattbart! Även innan min ‘lchf resa’ så visste jag att socker inte var bra för barnen… Vad har hänt?

Jag inser hur långt före Sverige är när det gäller kost och hälsa, kroppen, barn, färgämnen, E-nummer… Här är det så gott som noll, av det jag har sett och hört iaf.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »