Dagen ‘so far’ med LCHF prat

2011-11-11 9:21     Kommentera    Kategori: Livet


Det är många som kommer förbi och pratar LCHF¸ verkligen kul. Inte så många som är emot¸ men det är kanske de som går förbi 🙂 … En kommentar jag hörde¸ som fick mig att le¸ var när två stycken gick förbi och såg min före och efter bild¸ så sa den ena: ?Man blir visst blond av LCHF?. Så kan det se ut!

Men det är många som läser bloggen som kommer förbi¸ en hel del som känner igen mig från Vetenskapens Värld och några som tom minns mig från ‘Halv åtta hos mig’… Så mycket trevligt snack blir det!

Lite där emellan hinner jag gå runt och kika på andra montrar. Det finns även Zumbauppvisningar¸ vilket jag har missat varje gång. Men jag ska få till det att se på det också under helgen.

Det bjuds på godis¸ smoothies¸ kokosolja¸ choklad och lite allt möjligt överallt. Och vi köper litervis med vatten. Vad törstig man blir! 🙂

Nu är det tillbaka till kunder och folket! Ha en fortsatt bra dag! 🙂 Smile – det är ju freeeedag! Yay!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »