Bort med vågen!!!

2010-11-01 10:33     Kommentera    Kategori: Livet

Jag har varit rätt så ‘besatt’ av min våg skall ni veta! Ett tag vägde jag mig varenda dag! Resultatet:

OroDepprisionGlädjeHjälplöshetBesvikelseDesperationTårarFrustrationPrata om berg-och-dalbana vad gäller känslor! Allt pga vågen och hur den visar ett resultat som påverkar dina förväntningar av vad du vill att den skall visa.

Så många dagar som jag har förstört pga jag vägde mig och sedan blev: ledsen, deppig, sur, grinig – allmänt på taskig humör!

Nu har inte jag vägt mig på ett halvår! Och det är en BEFRIELSE!!! Det är inte för att jag inte behöver kämpa med min vikt. Den kampen är alltid konstant och kommer alltid att vara det! Men jag litar på min spegelbild och mina kläder som berättar väldigt tydligt när det är upp några kilon! (typ i sommras!!!)

Men idag kom jag i mina vita jeans som har verkligen varit alldeles för tighta rätt länge! Nu sitter de perfekt! Vilken lycka! Men jag har kämpat hårt här nu i 2 månader!

Mitt jättestora tips till er som är ‘vågbesatt’ (vilket är många av oss som har eller har haft övervikt) – släng bort den! Den gör mera skada än nytta!!! Jag lovar!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »