Vill du bli inspirerad? LÄS HÄR…

2012-01-20 12:24     Kommentera    Kategori: LCHF teori


Möt Christopher: En 23 årig kille som idag äter riktig mat, fettrikt och kolhydratsfattigt. Låt dig imponeras av hans otroliga framgång med kost och träning.

Christohper slängde bort 16 kg. På 90 dagar! Och vilken omvandling av kroppen.

En ung och aktiv kille som gör rätt och kloka val.

Se och häpna över hans resultat efter 90 dagar!

‘Jag har fått bättre förståelse för att vissa situationer är svårare än andra och förutsättningarna man börjar med ser olika ut för olika personer.Eftersom jag äter mycket mat och är relativt kort på endast 169 cm ledde det till att jag ökade i vikt snabbt i USA… En hel del snabbmat och stora måltider, samt 100% inaktivitet under lång tid. Resultatet blev minst sagt spännande!
Jag fick en lite större kroppshydda och den var betydligt mindre ‘vältränad?… Det är BRA nu när jag ser tillbaka!
För nu kunde jag göra det jag alltid velat göra, en ‘transformation? från ‘knubbig? till vältränad på ca 90 dgar, alltså 12 veckor…
Jag bestämde mig för att göra det på min 23:e födelsedag, den 19:e Mars, 2011. Jag började på en stabil, otränad 85 kg och kände mig riktigt deppig, sockerberoende och trött på det mesta… Här är lite bilder som visar hur jag såg ut då…?

Under dessa 90 dagar så har Christopher gjort en extrem kroppsändring samt ökat muskelmassa. Han räknade inte kalorier, eller tänkte på mängden mat han åt eller antalet måltider.

HUR lyckades Christopher:
2-3 tunga styrkepass i veckan
1-2 intervallpass i veckan.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »