VARFÖR Mullbärste???

2010-05-11 12:27     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Jag har fått en del frågor om mitt favorit te, Mullbärsteet…
Vad är det för bra med just detta te?
Jo förutom att jag tycker att den är så god!

<

/br>Grönt mullbärste innehåller inga konstgjorda aromer eller färgämnen (till skillnad från många andra tesorter). Direkt efter plockning hettas bladen upp för att teet inte ska börja oxidera. För att inte få den bäska smaken i teet och för att behålla dess färskhet så måste det packateras direkt efter upphättningen. Teet packas i lufttäta förpackningar – detta är viktigt för teet.
Den innehåller mängder med antioxidanter också! En är EGCG som sägs stabilisera blodsockret hos typ 2 diabetiker. DNJ är en antioxidant som sägs minska sockrets omvandling till glukos.
Teet sägs stabilisera blodsockret och ska motverka sötsut och blodsockersvängningar.
Länk: http://www.mulberrygreentea.se/

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »