Tjock o fet!!! Vilken påminnelse

2010-03-18 7:26     Kommentera    Kategori: LCHF teori

När jag blev intervjuad igår så ville journalisten givetvis ha ngn ‘före’ bild. Jag har verkligen brist på bilder från min tjockaste tid! Alla bilder slängde jag illa kvikt!
Måste ändå lägga ut ngn bild som jag hittade, bara för att visa lite, kanske inspirera och påminna mig själv hur himla bra jag har det idag!
Dessa bilder är ändå inte från min sämsta (tjockaste) tid….
Jag mådde dåligt som tjock! Tänkte ständigt på min (över)vikt, hade svårt att hitta kläder som passade och verkligen avskydde min spegelbild. Jag undvek spegeln och absolut kameran!
Jag är snart 40 år, smal, hälsosam, tränad – och jag kan inte förstå hur jag kunde ha mått så pass dåligt i så många år… Att jag inte hittade ‘svaren’ innan…. Jag tror ju alltid att det är mening med allt – så jag får väl tro att det var meningen på ngt vis…

Nu njuter jag av livet som bara den. Jag älskar det jag gör, jag gillar mig själv. Det är en helt ny känsla! Att vara nöjd, glad och tillfreds med mig själv. Att kunna handla snygga kläder, i vilken butik som helst! Att ha höga stövlar som går att stänga… Att kunna ha korta kjolar, bli fotograferad utan att oroa mig för hur jag kommer att se ut….
Jag önskar bara att flera skulle förstå hur bra man kan må av kosten! Inte bara ‘vi’ med viktbekymmer – utan alla mår ju bra av LCHF kost! Heja oss alla, alla vi som skriver bloggar, delar med oss OCH alla ni som läser och blir inspirerade till att testa, till att påverka era liv, till att leva livet och må gott!
Let’s keep on spreading the word! 🙂
Kram på er alla som är inne idag och läser! Det gläder mig enormt!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »