Svartpeppar…

2010-09-30 0:31     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Alla färdiga kryddblandningar går bort! Oftast olika oönskade ämnen i dessa! Se upp för E621!

MEN peppar – vilken krydda! I alla dess former, smaker, färger och konsistenser! Jag är svag för cayennepeppar, så gott i det mesta! Sen älskar jag ren svart peppar, antingen att köpa hela korn och ha i en pepparkvarn eller i en skål med grovthackat pepparkort!

Mums!

Svartpeppar i grytor, på en avokado, i en sallad, på ägget!
Vitpeppar i kålstuvning (grädde o vitkål), blomkålsmos eller i en pepparsås!
Grönpeppar i lag är gudomligt gott i marinader, salladsdressingar eller som en grönpepparmarinad över rostbiff! (Mixa grönpeppar, olja och vinäger grovt med stavmixer och häll över köttet)!

Bara för att ge några exempel!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »