Pasta & bröd är helt ok om man vill tappa i vikt…

2011-06-28 10:35     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Det har forskats igen!

Från GI till GP – glymeisk profil… ?Faktum är att både pasta och rågbröd håller blodsockret på en låg och jämn nivår och håller dig mätt länge? säger forskaren Liza Rosén.

I en ny artikel som är skriven av Anna Bäsén (känd för att vara tydlig LCHF motståndare) lyfts det fram om ny forskning.
Jag personligen kan väl säga att 2 saker (förutom att vi vet att mjölmat höjer blodsockret) gör att artikeln har inte trovärdighet. Det ena är att Anna måste lägga in lite negativt om LCHF (vad har det med saken/artikeln att göra(?)!) och att forskningen är sponsrad av Lantmännen och Pågen!

Tråkigt att folk tror på så mycket de läser¸ blir helt enkelt lurade! Nu är ju inte Expressen någon direkt trovärdig tidning men det är synd att de använder sig av en hälsojornalist som är så anti LCHF – när tidningen tidigare har varit så positiva och verkligen lyft fram LCHF.

Vad säger du?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »