Minus 40kg!

2011-08-01 7:33     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Jag har bantat hela mitt liv¸ iaf sedan jag var 12 år gammal… Då skrevs jag in hos viktväktarna för första gången.

Mitt liv har varit en berg-o-dalbana av bantningskurer & ätande. Jag hade ju testat ALLT¸ jag var öppen för att testa allt¸ kosta vad det kosta ville! Jag anser att jag var väldig desperat för att bli smal!

2007 hörde jag talas om en ‘soppkur’ (pulvermat) som jag inte hade testat. Jag nappade direkt och fick riktigt bra resultat! Minskade mycket i vikt och blev nästan lite rädd för att börja äta vanlig mat igen. Jag åt soppor i ganska många veckor.

När jag började äta igen så var jag super strikt¸ utifrån den kunskap jag hade. Jag åt GI¸ högst 1 frukt om dagen¸ inget rent socker eller juice och en hel del light produkter.

Men vågen visade plus¸ vecka efter vecka! Ungefär 1-2kg upp per vecka… Och jag som var så strikt!!! DÅ hittade jag till LCHF¸ och det var verkligen min räddning… På den vägen är det.

Jag åt LCHF strikt från dag 1 och har inte ändrat mig sedan dess. Det tog GANSKA lång tid dock innan jag verkligen kunde äta¸ ?TA fett!

Idag pendlar jag lätt upp och ner 5-7kg¸ så kampen är konstant. Jag har otroligt lätt för att gå upp i vikt. Men jag är nöjd med livet och all den energi jag har idag.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »