Min föreläsning om LCHF och barn

2011-07-03 11:27     Kommentera    Kategori: LCHF teori, Tips

Jag pratade lite om mig¸ livet som barn och min uppväxt. Sedan går jag över till ‘mitt’ ämne – Barn och Kost.
Det kändes riktigt bra och min 50 min gick riktigt snabbt. Det blev många frågor efterråt – intresset är stort och ämnet mycket äktuellt!

Jag säger inte att barn skall/behöver äta strikt LCHF¸ MEN vi måste hjälpa våra barn genom att ge de bra matval¸ bra råvaror¸ mycket fett… Detta gör att barnen kan koncenträra sig bättre¸ de slåss mindre och framförallt är barnen nöjda och inte hungriga och småsugna konstant.

Idag får barn i sig ‘turboenergi’ från start på dagen till slut på dagen. Smörgås¸ o’boy/juice¸ sedan frukt¸ lunch på makaroner och många gånger halvfabrikat¸ mellanmål med flingor¸ frukt¸ fruktyoughurt eller fika på bullar o festis/saft. Middagen fortsätter på samma vis.

Vad tror du? Hur blir dessa barn?

Jag fick jättemycket positiv feedback efter föreläsningen! Andreas Eenfeldt tyckte det var riktigt bra! Sten Sture Skaldeman tyckte det var toppen att jag har nischat mig på barn och kost och att det var väldigt lätt att lyssna på och det var konkret med tips…

Härligt! Nu blir det Andreas ‘kostdoktorn.se’ som skall föreläsa! Sedan frågestund och lunch!

🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »