Mera bär på sommaren! Hur går det då?

2011-06-11 9:16     Kommentera    Kategori: LCHF teori

?r det fritt fram vad gäller intag av bär? Absolut inte¸ säger jag! Bär är fruktos¸ det skall vi vara väldigt försiktigt med. Speciellt om du vill viktminska. Då är det att utesluta allt vad gäller bär och frukt.

MEN om du ändå skall äta något sött så är bär ett bättre alternativ än frukt. Tänk på att det skapar dock sötsug och kan göra att du blir småsugen på allt möjligt i flera dagar efter intag av bären.

På sommaren är det lätt att överäta bär¸ tycker jag. Det är bara att välja om det är värt det¸ för det kan det vara för många. Jag försöker att äta bär endast vid speciella tillfällen¸ fester¸ med vänner o gäster¸ födelsedagar… Men för min del funkar inte bär regelbundet till frukost¸ mellanmål och efterrätter. Jag tror mitt bärintag är ca 1ggr/månad på vintern men säkert 2-4 ggr/månad på sommaren och ibland tom oftare.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »