Lite veckoslut tankar o tips

2010-09-15 21:58     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Tänk vad många gånger jag har sagt till mig själv: ‘själv, på måndag börjar vi… till helgen njuter vi…’ Och då frossade jag under helgen bara för att börja måndagen med ännu mera ångest än måndagen innan!

OCH vad underbart nu att inte behöva tänka så alls. Varje dag är njutning, ingen dag innehåller ångest, och jag mår så bra!

Lite Monique tips:
Börja nu och fundera på vad du vill till helgen, vad gäller mat och även rörelseglädje!

Planera in något extra gott till en av kvällarna! Kanske en efterrätt på bär o grädde, eller ett gott vin till maten. Det du har bestämt dig för, njut av det!

Tänk på att bär kan ofta trigga igång sötsug och ‘småplock’ känslor i 1 till 2 dagar! Stå då emot! Bestäm dig för att övervinna situationen och hitta tillbaka!

Belöna dig själv med något avkopplande! Om det är att sitta och lyssna på en underbar låt i 2 minuter i total lugn o ro, eller läsa en tidning, eller stanna upp på en parkbänk och njuta av hösten…

Må gott! Ta hand om dig och fokusera på det positiva i ditt liv! Lite extra denna hösthelg! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »