Frukt och LCHF

2010-10-13 10:27     Kommentera    Kategori: LCHF teori


Jag har alltid ätit mycket frukt, det var ju så nyttigt!(!)! När jag började med LCHF så ‘begränsade’ jag mig till en om dagen. Sedan blev det endast i samband med träning, sedan blev det en gång i månade, sedan slutade jag med frukten!

Det trodde jag aldrig jag skulle klara av, men när jag tog det i etapper så försvann ‘fruktsuget’ mer och mer. Jag känner verkligen ingen saknad heller – jätte knäppt, men det var ju rätt enkelt!

Jag bara tänker, usch allt frukots! Bar änvänder jag i efterrätter och jag har även använt frukt men det var länge sedan. Kanske jag gör undantag men det visar sig väl! Jag minns inte ens när jag åt en frukt senast, förra vinterns kanske!

Fruktos är den mest fettinlagrande socker som finns! Och juice – så koncentrerad fruktos! OM du vill äta frukt så tänk på att göra det i samband med måltid eller med proteinkälla, för att minska insulinpåslaget lite.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »