Första gången någon frågat efter vatten (???)! Är det möjligt?

2012-05-04 13:29     Kommentera    Kategori: LCHF teori


Det här måste jag bara dela med mig. Det blir en del på engelska för att ni ska förstå helt hur det hela gick till. Det är verkligen väldigt komiskt!

Daniel och jag var på en diner, jag beställde äggröra och bad om ‘sparkling water’ (bubbelvatten) att dricka. Servitrisen förstod inte vad jag menade. Jag fösökte förklara med flera ord så som: Carbonized water, water with bubbles, soda water?

Ah då vid ‘soda water’ förstod hon. Vi har massor med soda water vid maskinen där borta. Jag: without sugar? Hon: Oh no, all our water has sugar.

OK!

Jag: But I just want plain water with bubbles, actually plain water is fine too.
Hon: You want WATER?
Jag: Yes please.
Hon: Wow, nobody has EVER asked for water before.

Då kom hon på att det kanske finns en knapp på läskemaskinen som är till vatten, hon minns något om det som hon hörde för 8 år sedan!

Hoppas ni kan föreställa er scenariot – för det var hysteriskt roligt. Tyckte vi alla! Hon, Daniel och jag skrattade så tårarna rann.
Hon chockade över att jag beställde vatten, jag chockade över att hon aldrig haft någon som frågat efter vatten och Daniel han bara log och skakade på huvudet.

Men vatten med bubblor fick jag till slut! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »