Förhöjda blodsocker värden!!!!

2010-01-26 21:15     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Jag har en underbar son på snart 17 år! Han verkligen gillar ‘min’ mat, alltså maten jag gör. Men samtidigt är han helt coca cola beroende! Här hemma köps det aldrig läsk! Aldrig!!! Men på gymnasiet dagligen finns tillgång och vilja till att dricka coca cola och äta fel saker. Skolmaten är inte bra och suget ökar.

Han lider även av migrän anfall… Igår fick han en av de värsta anfallen hittills – han hade så fruktansvärt ont! Det var hemskt att vara bredvid utan att kunna hjälpa till… Idag åkte vi till läkaren, jag kände att han måste få migrän medicin för att ha hemma inför nästa anfall.

Det togs då även blodprov och dr. sa det var bara för att utesluta annat… som en försiktighetsåtgärd! På em idag ringde läkaren till mig!
Min son hade alldeles för höga blodsocker värden!!! Tecken på för-stadier till diabetes!!!!!!!! VAAAAAAA??

Nu är det inte alls säkert att det blir ngt av detta! Det skall dock tas nya prover om några dagar!

Sonen har blivit rejält uppskrämd och har haft huvudet fullt med frågor om ämnet hela kvällen! ‘Tur jag har dig som mamma som kan det här med kosten iaf’ sa han förut!
Oavsett hur resultaten blir så skulle han absolut dra ner på och försöka sluta helt med coca cola och andra kolhydrater! Hoppas han gör det! Då även detta kan vara bidragande orsak till migränen, plus stressen på gymnasiet…

Håller tummarna att blodvärden är bra och att han endast fick en tankeställare! Han är för övrigt normalviktig…

Jag meddelar hur det går! Men har inte haft mycket tid att skriva så mycket här idag!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »