En god smaksättare

2011-05-22 15:17     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Ekologisk vaniljpulver tycker jag är bra till mycket:

I kaffe (blandar det med kaffepulvret innan bryggning:i äggmjölk: i ‘omelett’/pannkaka som serveras med vispad grädde: i vispad grädde: i LCHF chokladbollar – fantasin skall bara flöda.

Den finns i mataffären på bakavdelningen¸ oftast bland flaskor med karamellfärg.

Om du redan använder vaniljpulver¸ vad har DU det till?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »