Det är igång! LCHF inspiration!!!

2011-07-02 9:55     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Sten Sture Skaldeman var först uppe på scen! Han är alltid trevlig att lyssna på och bjuder på flera stunder av skartt!

Ät det som nyligen rört sig!?

Tommy Runesson började på 175kg¸ han hade då inga hinder pga sin övervikt¸ inte mera än att hans bror tyckte det var ibland pinsamt när de skulle ut och flyga tillsammans och Ronny behövde 2 stolar!

Tommy har inte nollat (uteslutat kolhydrater) utan ätit lite grönsaker då och då. Han hade blivit inspirerad av Sten Sture Skaldeman! Han ville äta kött och bearnaissesås¸ så det var bara att sätta igång och ‘testa’! 🙂

Många frågar honom vad han nu skall hitta på när han har ändå halverat sig¸ 50% står det på hans t-shirt. Han vet inte vad det blir framöver men så länge han mår bra idag så fortsätter han på samma sätt!
Tommy äter när han är hungrig numer¸ och slutar när han inte är hungrig. Han äter en gång om dagen¸ ca 300g kött¸ fisk el fågel och 75-100g fett i form av smör eller majonnäs!

Det viktiga är att vi äter från munnen och från våra viktlager/fettlager… Det fanns en del att ta av så han har inte svältit sig ner i vikt pga så få måltider. Men han känner sig nöjd med att äta bara en gång om dagen. Han har aldrig varit en frukostmänniska!

Trevligt att lyssna på Tommy¸ och mycket inspirerande!

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »