58 000 har testat sedan januari 2010!!

2010-05-10 16:48     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Viktväktarna alltså… Stor reklam, stor symbol – 58 000 har sedan 1 januari i år testat! Ja? Och? De flesta med övervikt vill ju bli av med sina kilon – klart många testar! Det som är intressant – hur många lyckas? I längden!
>
‘Mer njutning – fri frukt. Ja även banan, annans, mango och vindruvor. Ett bra sätt att minska risken att falla tillbaka i gamla beteenden. Du lär dig gå ner i vikt tryggt och stabilt och lär dig hur du behåller din nya vikt för alltid, samtidigt som du njuter av livet.’

*Skakar på huvudet*! Vad är det som viktväktarna inte fattar?

Jag minns, alla flera hundra gånger, som jag varit med! Hungrig, sugen, seg, trött, hungrig, hungrig och sugen… och MISSLYCKAD. Igen! Gång på gång på gång!

Jag tror säkert att det kan funka för några men det har aldrig gjort det för mig och hade det varit ett klockrent koncept så hade överviktsproblemen varit löst! Inte så många misslyckanden som det finns idag på VV!

Nej, jag påstår med LCHF så lär man sig äta rätt, vara nöjd, inget sötsug alls,(slutstridat mot sockermonstret) och man kan verkligen njuta av livet och behålla vikten för alltid utan att kämpa!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »