Chokladbollvatten (?)

2016-05-12 14:50     8 Kommentarer    Kategori: LCHF teori

Loka har kommit ut med nya smakar på vatten… Olika hur det kan påverka sötsug, en del påstås sig inte påverkas, och en del upplever påverkan.

Det jag reagerar på, är, varför ska smakerna efterlikna godis? Och vilka kemikalier får vi i oss genom dessa smakämnen?

Jag vet inte om DU redan nu också funderar på vilka kemikalier som ingår och vad dessa har för inverkan på kroppen?

Jag är nyfiken på om du skulle vilja dricka kemikalier bara sådär?

Jag vet inte vad som är viktigast för dig, men jag tycker det är viktigt med rena produkter och fokus bort ifrån godistänk… Eller hur?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

8 Kommentarer + Kommentera

  • Förstår inte heller vitsen med godissmak på allt..
    Oavsett vatten, måltidsersättning (för dom som inte fattat hur korkat det är) eller annat…. varför godis???
    Jag dricker gärna smaksatt vatten… men då med “normal” smaksättning typ citron osv.
    Min första tanke var kemikalier…

    • Håller helt med!

  • Kranvatten till allt!

    • Mums ja!

  • skulle aldrig köpa vatten på flaska i Sverige, vi har fint vatten i Malmö

  • Jo, en anledning kommer jag på. Whisky och soda kan vara rätt gott. 🙂

  • Har aldrig begripit varför man ska köpa vatten på flaska öht. Kemikalier blir det f.ö. redan av flaskan det är i.

  • “Likes too much” säger allt – det är lite fnissigt ok att tappa kontrollen över sötsuget, eller vad?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »