2 mål om dagen ?

2010-07-10 9:21     Kommentera    Kategori: LCHF teori

Under en tid så har jag testat att äta 2 mål om dagen. Jag vill absolut inte gå hungrig och upptäckte att jag gör ju inte det.

Ni kanske har märkt att det inte varit så många frukostinlägg? Antingen så äter jag en rejäl ‘frukost’ lite senare på fm och en middag vid 17-18 på kvällen, eller så äter jag inget på morgonen och äter första målet vid 12 och ett mål vid 19-20! Det har funkat jättebra!

Däremellan blir det ibland, några koppar kaffe m grädde. Och är jag hungrig, eller har tränat så kan det bli nötter oxå.

Men eftersom jag går så lätt upp i vikt så försöker jag hitta balansen. Att hitta min mättnadskänsla och lita på den! Det är inte helt enkelt. Men jag börjar känna min kropp och mina hunger- mättnadskänslor! *skönt*

MEN för att klara av att äta få gånger på en dag så är det A och O med fettet! Det är fettet som ger ihållande mättnad! För lite fett ger hungerkänslor!

Hur många gånger äter du på en dag?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »