Dragonkycklinggryta med röd coleslaw och broccolimos
4 portioner
2 msk kokosolja
4 kycklingfileér i bitar
1 gullök
4 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 msk dragon (torkad)
2 msk rosépeppar
1 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
1 msk koriander
2 tsk paprikapulver
2 msk klippt färsk persilje
2 msk fisksås
3 dl vispgrädde
1 dl grovt hackade cashewnötter
salt o vitpeppar
Bryn kycklingen i kokosoljan. Lägg i övriga ingredienser (ej paprikan) och låt småkoka i ca 10-15 min beroende på kycklingen storlek. Ha i paprikan precis på slutet och låt koka med i ett par minuter, då är den fortfarande lite krispig.
Servera med broccolimos, med en extra smörklick 🙂
Rödkåls coleslaw – mums!
Finstrimla rödkålen, blanda med majonnäs, creme fraiche och dijonsenap.